Стани доброволец

СТАНЕТЕ ДОБРОВОЛЕЦ.

 

Зад всяка успяла кампания стои един добродетел J

За да може нашата идея да стигне до повече хора, имаме нужда от вашата помощ.

Кой може да стане доброволец?

Всеки, който е съпричастен към нашата кампания.

Според възможностите и времето, с което разполагате, ние сме разделили доброволческата работа в няколко звена. Вие може да си изберете едно или няколко според очакванията, които не имаме от Вас, в случай че се включите в екипа

 

 

Доброволец в интернет:

За този раздел няма ограничение на възрастта и могат да участват хора от страната и чужбина. Доброволците в интернет трябва да разпространяват информацията, която ние публикуваме в официалния сайт и фейсбук-групата, да пишат по форуми (пожелание), да сменят за известно време в профилната си снимка или в снимката на дневника си лого на кампанията, да отговарят на хора в интернет, които проявяват интерес за кампанията. Ще влезем във връзка с всеки, който желае да работи с нас.

 

 

Доброволци за събития:

Този раздел е много важен за нас и се изисква участниците да имат навършени 18 години. Работата в този сектор е свързана с посещения на събития, организирани от Фондацията „Щедрост за живот“ или такива, които са подкрепили нашата кауза. Задачата на доброволците е да наблюдават самото събитие, да информират при нужда гостите и публиката и да пазят касата за дарения, която ще бъде разположена на видно място. Те ще бъдат нашата връзка между събитието и Фондацията.
Тъй като нашата кампания стартира на първо време в Бургас, ще имаме нужда от хора, които са от града. След като разширим дейността си, ще набираме доброволци и от страната.

Ние ще се свържем и срещнем на живо с всички, които искат да станат част от тази сфера

 

Доброволци за популяризиране:

Тази графа е свързана с разпространяване на рекламни материли – флаери, афиши, тениски с лого, информиране на живо, попълване на анкети.
Всеки, който желае да се присъедини, може да се свърже с нас и ние ще уредим среща наживо.

 

И в заключение – всички, които искат да станат част от кампанията ни сами могат да определят събитията, на които да присъстват, дейността която да развиват и времето, с което разполагат. От вас искаме единствено да бъдете коректни при спазване на някаква уговорка или да ни уведомявате навреме, за да може да намерим Ваш заместник.

И за да бъде коректна кампанията ни, ние искаме да публикуваме вашите имена и снимки в интернет-сайта и фейсбук-страницата ни, за да може хората да ви познават и да са сигурни, че няма някой фалшив профил да злоупотреби с инициативата.

Благодарим ви и вярваме, че с Ваша помощ ще постигнем нашата крайна цел.